Steun ons

Gehoorschade is een groot en toenemend probleem in Nederland. Om zo veel mogelijk mensen in Nederland te beschermen, werken we samen met verschillende partijen in Nederland. Maar ook particuliere sponsoren zijn voor de Hoorstichting van groot belang om de activiteiten voort te kunnen zetten.

Steunen als organisatie

De activiteiten van de Nationale Hoorstichting worden gedeeltelijk gedekt door bijdragen van het ministerie van VWS, de VriendenLoterij en een aantal non-profit & commerciële partijen. U samen met de Hoorstichting inzetten om gehoorschade in Nederland te voorkomen? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

Steunen als particulier

U kunt de Hoorstichting op verschillende manieren steunen. Bijvoorbeeld door een online donatie te doen, of door als vriend van de Hoorstichting mee te spelen met de VriendenLoterij. En het is natuurlijk ook mogelijk om de Hoorstichting te steunen met een eenmalige schenking, een erfenis of een legaat.

Doneer direct